- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
BogyóBP #89917 üzenetére
Ne erőltesd már a Navon-t...
Jiayu G2F: ajánlották, nekem is volt
Lenovo A536Bizonyos keretösszegből akarsz telefont, de ebből csodát nem fogsz kapni. 40-ért telefont és kompromisszumot is veszel, csak talán ezekkel kevesebbet.
Jiayu G2F: Jó kamera, gyors rendszer, van topicja. / ROM se kevés van rá /
Navon : Gizi néninek és gyerekének nagyon fasza játéktelefon karácsonyra. Leejti, óóó nem kár érte, majd veszünk másikat.
Műszaki beállítottságú ember meg kap tőle egy laza frászt... Nem akarom lehúzni, de noname szitázott kínai dzsunka.
Ja oké, Gizi néninek a Jiayu is az, Csak Gizi néni nem jár ide érdeklődni a geek-ok közé
De kb amúgy délután óta azt látom, írunk valamit, majd visszaérvelsz a Navon-ra, vagy ismét képbe kerül, mert árukereső hatalmas szakmai oldalon GIZI bácsi értékelte....
Mi bármit mondhatunk, leugathatjuk a csillagokat, De te már eldöntötted Navont akarsz venni. Mi pedig már nem fogunk ebben megakadályozni
Ja aztán meg ha elúszik a -15%-os akció lehet nézelődni
én szerintem rendelek is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest