- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNpusi
csendes tag
@ouzohuto köszi a választ, vmi speckós kondenzátoros mikrofonra találtam rá vmi elektrek mikrofon. plusz mini tölcsérrel irányba állítva gondoltam (álmodozok, még a jobb telefon sincs meg
)
Más, vélemény kérés: biztos ismeritek a motorola atrix 4g-t. 54k huf árukeresőn. az mai középárfolyamon 254$
(qhd kijelző, tegra 2, 1gb ram, 16gb belső+microsd, 5mpixel, 720p felvétel röviden)áfa visszaigényléssel még olcsóbban van meg mint egy kínai. (n1, b92m, zte v970 dhl el majdnem 200$, különbség 54$)
Miért nem gondolkodtok az atrixon?
Kissebb a rizikó.(Csak vélemény kérés, mert én sem tudom melyik lenne jobb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest