- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RVR400 #87914 üzenetére
Köszi, ki is vadásztam ott korábban.
De félek, hogy nem a kérdésemre válaszoltál. Bocs, de értetlenkedni fogok, mert nem látom, hogy miben tudna ez segíteni a problémámban? És hogyan? Fogalmam sincs, hogyan tudnék ilyet feltenni az SP Flash Tool-lal? Főleg, CWM Recovery nélkül? És ha már tudnék, akkor inkább az eredetileg tervezett ROM-ot tenném fel.
Amit te ott írtál róla, hogy "Az SPFlashtools teljes readback opciójával mentettem le, aztán az MTK Droid Tools-szal szedettem szét. Még nem próbáltam visszaflashelni. Akinek van másik ROM-ja hasonló formába, az nézze már meg a scatter fájlt, hogy stimel-e. Szerintem elég csak a system.img-t flashelni egyébként.", azzal én nem tudok mit kezdeni, mert nem értek hozzá. De feltételezem, hogy ha értenék is, akkor sem segítene a problémámon - de ez lehet hogy téves feltételezés, mivel nem értek hozzá.
A Gabika szájbarágós leírása - (#443) gabika318 - alapján próbáltam CWM-ot majd ROM-ot cserélni, de már a CWM-ot se engedte a rendszer. Ha lehet Flash Tool-lal ROM-ot cserélni CWM nélkül, akkor inkább az eredetileg tervezett ROM-ot tenném fel - na de lehet?! Vagy ezt lehet?! Vagy miről szól az, hogy tegyem fel ezt SP Flash Tool-lal?! Hova? Hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Befutottak a Samsung 990 EVO Plus SSD-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest