Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy Samsung i900 Omnia telefonon kínai telefonra cserélem.
Nagyjából 2-3 hetes nézelődés, olvasgatás után öt telefon keltette fel a figyelmemet, azon belül is az első kettő ezek közül. A szempontok ami szerint választottam: Ne legyen drágább 60, de inkább 50 ezernél.
A kijelző 5"-nál ne legyen nagyobb, HD felbontás, ramból 2 GB, átlagnál jobb kamera, jó GPS valamint az átlagnál egy kicsit jobb akkumulátor mivel sokat utazom vonattal. (Ezért 3G 900 MHz)CoolPad F1
Jiayu G4S
Xiaomi Hongmi Note
Iocean X7s
Zopo ZP980+Kamera tesztképek alapján engem a CoolPad győzött meg a legjobban. A GPS-ről sem olvastam rosszat. A többi pedig szerintem kielégítő. A Jiayu mellett a nagyobb akkumulátor szól. Bár szerintem ez csak minimális különbség lehet.
Kérdésem, hogy érdemes várni még, nézelődni tovább? Van esetleg ebben az 50-60 ezres árszegmensben lényegesen jobb telefon ezeken kívül?
A felsorolt 5 közül melyik lenne jobb választás? Leginkább Jiayu vagy Coolpad?
Elkapkodni nem szeretném, de sokat hezitálni sem akarok, mert naponta több olyan kerül a szemem elé, ami egy picivel jobb ebben, de gyengébb abban, stb..Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cudy routerek
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmgyűjtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G6 Celeron 4205U laptop
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest