- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- perge666: Anbernic kézikonzolok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy Samsung i900 Omnia telefonon kínai telefonra cserélem.
Nagyjából 2-3 hetes nézelődés, olvasgatás után öt telefon keltette fel a figyelmemet, azon belül is az első kettő ezek közül. A szempontok ami szerint választottam: Ne legyen drágább 60, de inkább 50 ezernél.
A kijelző 5"-nál ne legyen nagyobb, HD felbontás, ramból 2 GB, átlagnál jobb kamera, jó GPS valamint az átlagnál egy kicsit jobb akkumulátor mivel sokat utazom vonattal. (Ezért 3G 900 MHz)CoolPad F1
Jiayu G4S
Xiaomi Hongmi Note
Iocean X7s
Zopo ZP980+Kamera tesztképek alapján engem a CoolPad győzött meg a legjobban. A GPS-ről sem olvastam rosszat. A többi pedig szerintem kielégítő. A Jiayu mellett a nagyobb akkumulátor szól. Bár szerintem ez csak minimális különbség lehet.
Kérdésem, hogy érdemes várni még, nézelődni tovább? Van esetleg ebben az 50-60 ezres árszegmensben lényegesen jobb telefon ezeken kívül?
A felsorolt 5 közül melyik lenne jobb választás? Leginkább Jiayu vagy Coolpad?
Elkapkodni nem szeretném, de sokat hezitálni sem akarok, mert naponta több olyan kerül a szemem elé, ami egy picivel jobb ebben, de gyengébb abban, stb..Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest