Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- IMG_20250917_090039
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
leikomessi #85367 üzenetére
Nexus 4-ről váltottam Coolpad F1-re, és nagyon elégedett vagyok a cserével (nekem is életem első kínai telefonja a Coolpad...)
Amiben az F1 szerintem jobb:- gyorsabb (menü, stb.),
- kamerája lényegesen jobb,
- nagyobb kijelző,
- lényegesen gyorsabb kezelés/áttöltés USB-n keresztül (pl. a Camera mappából a képek megjelenítése/áttöltése SOKKAL gyorsabb),
- SOKKAL jobb akku teljesítmény,
- lényegesen gyorsabb böngésző élmény (nem tudom miért),
- SD kártyával bővíthető (nálam elfogyott a 16GB...).A korrektség kedvéért álljon itt az is, amiben a Nexus 4 volt a jobb:
- LÉNYEGESEN szebb, élesebb kijelző, jobb betekintési szöggel/fényerővel,
- jobb minőségű zene lejátszás/hangzás,
- meg persze nem 4.2.2 JB futott rajta, hanem az aktuális legfrissebb android, vagy a legfrissebb népszerű custom ROM-ok...Ezzel együtt nekem rá kellett jönnöm, hogy számomra a gyakori frissítések, ROM cserék inkább nyűgök mint szemcsillogtató opciók, utálom a jól belakott rendszeremet legyalulni, nálam a telefon munkaeszköz.
Kiderült az is, hogy nekem fontos (nagyon) a jó kamera, a bővíthetőség, a nagyobb kijelző az öreg szemem miatt, stb. - szóval tettem egy bátor első kirándulást a kínai telók világába, és egyáltalán nem bántam meg! -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
leikomessi #85367 üzenetére
Coolpad vagy a hongmi note....az összes többi csak utána....
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest