Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
Köszönöm, ez egy igen pozitív beszámoló, még inkább megerősít a döntésben.
Nekem az Omnia kompromisszumköteles Win Mobile rendszere után megváltás lesz az Android, meg úgy összességében egy új, normális telefon mindenképp meg fogja könnyíteni az életem. Nem akartam tovább halasztani a cserét, két év használat, küszködés, idegeskedés után azt hiszem itt az ideje.Bízom benn, hogy hasonló véleménnyel leszek én is a telefonról. Nagyjából nekem is hasonlóak az elvárásaim. A kamera legyen minél jobb és ne merüljön le hamar. A mostanihoz képest biztosan óriási előre lépés lesz

Kicsit bennem van a félsz, hogy elromlik és bohóckodhatok a garanciával, de mi a garancia, hogy az itthon vásárolt hasonló árban lévő kevesebb tudású telefon nem adja meg magát idő előtt. Évek óta nézegetem felületesen ezt a kínai piacot, most úgy érzem bele kell vágnom, lesz ami lesz
-
leikomessi
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Köszönöm szépen a választ!

Igaz tényleg 5,5"-os a Hongmi, a kedvező ára miatt került be a kicsit nagyobb kijelző alternatívának.
Azt hiszem nem is érdemes tovább halogatnom a dolgot, a CoolPad F1 lesz a kiválasztott
Valami megfogott benn, amikor rábukkantam hungobungo tesztjére. -
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy Samsung i900 Omnia telefonon kínai telefonra cserélem.
Nagyjából 2-3 hetes nézelődés, olvasgatás után öt telefon keltette fel a figyelmemet, azon belül is az első kettő ezek közül. A szempontok ami szerint választottam: Ne legyen drágább 60, de inkább 50 ezernél.
A kijelző 5"-nál ne legyen nagyobb, HD felbontás, ramból 2 GB, átlagnál jobb kamera, jó GPS valamint az átlagnál egy kicsit jobb akkumulátor mivel sokat utazom vonattal. (Ezért 3G 900 MHz)CoolPad F1
Jiayu G4S
Xiaomi Hongmi Note
Iocean X7s
Zopo ZP980+Kamera tesztképek alapján engem a CoolPad győzött meg a legjobban. A GPS-ről sem olvastam rosszat. A többi pedig szerintem kielégítő. A Jiayu mellett a nagyobb akkumulátor szól. Bár szerintem ez csak minimális különbség lehet.
Kérdésem, hogy érdemes várni még, nézelődni tovább? Van esetleg ebben az 50-60 ezres árszegmensben lényegesen jobb telefon ezeken kívül?
A felsorolt 5 közül melyik lenne jobb választás? Leginkább Jiayu vagy Coolpad?
Elkapkodni nem szeretném, de sokat hezitálni sem akarok, mert naponta több olyan kerül a szemem elé, ami egy picivel jobb ebben, de gyengébb abban, stb..Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Arc Raiders
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Brave
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő