Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mottie
őstag
válasz
tolvaj!
üzenetére
Jó hát nem véletlenül adtam ki érte annó ennyi pénzt
(most egy Honor 6 kijönne belőle, gondolkodom is rajta) Illetve ezek a lassulási jelenségek is csak ~fél éve kezdtek el jelentkezni (könnyen lehet, hogy rendszermemo. telítettség miatt)Romolni még soha nem próbáltam, rootolva sincsa a telefon. Mindamellett hogy nekem határozottan tetszik a Sony launchere simán kipróbálnék egy optimalizáltat (MIUI-t nem használtam még de amit láttam hallottam róla az elrendezése iOS szerű és jól van optimalizálva, úgyhogy nem ódzkodom tőle).
A fő dolog ami visszatart a romolgatástól, hogy eladnám a telefont ha veszek egy Dual Simest, akkor pedig kár belevágni erre a másfél hónapra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Battlefield 6
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- További aktív témák...
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(most egy Honor 6 kijönne belőle, gondolkodom is rajta) Illetve ezek a lassulási jelenségek is csak ~fél éve kezdtek el jelentkezni (könnyen lehet, hogy rendszermemo. telítettség miatt)