Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ouzohuto
senior tag
Mint írtam elindítottam a vitát paypaon az antelife felé a K1S touch és kemény hardveres problémával. Most jött tőlük a levél, hogy csak kínába küldhetem vissza és JAVÍTJÁK!Mit? Szerintetek ez lehetséges?
3 probléma:
1. Ez a touchos mittodomén lehet javítani ok.
2. Kamerája fos a zöldülés ott van azzal ugyse tudnak tenni semmit. a videót még nem is mondtam ugyanis azt is kipróbáltam és fos az is persze és rögtön beleugrik és kb 4 métert hátra kell mennem hogy felvegyek valamit....Na szerintetek ha megírom nekik, hogy nem kell a telefon kérek vissza a pénzem az reális?(szerintem igen de hátha van tapasztalt ember ez ügyben.
Ja felajánlották küldenek másikat is ha kell, bár ez az első email volt és csak annyit írtam vissza rá, hogy mit tudnának ajánlani?
1. Most a paypal védelem ilyen disputenél meddig tart?
2. Visszaküldöm megérkezik és csak akkor kapok vissza akármitis?
3. Másik tlefont küldenek nekem arra lesz még bármiféle paypalos védelmem?(tippem az, hogy nem)Ha erőszakolva akarom hogy márpediglen kérem vissza a pénzem mit írjak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest