- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
dethroner #82041 üzenetére
Tegnap nem akartam már ehhez hozzászólni, de azért arra is gondolhatnál, hogy aytukabozs 81969-es hsz-ban linkelt "mutatványt" a szüleidnek ilyenkor végig kell majd játszaniuk. (Illetve a telepítést pont nem, de a programokat el kell majd indítgatni és ahogy néztem, ezek mind angolul kommunikálnak.)
Namost itt jön a képbe, hogy írtad is: 50 felettiek... Félre ne érts, nem akarom őket lenézni, vagy ilyesmi, de a saját szüleimből kiindulva pont, hogy a legegyszerűbb megoldást kellene forszírozni! Hidd el, a legalapabb TP-Link router-től nem lesz egyszerűbb megoldás... 4-5eFt, kb. 4W-ot eszik. (Ha a gyári TP-Link program marad rajt, akkor 3-4 naponta nem árt egy újraindítást eszközölni. Én a benti cégesen lecseréltem a Gargoyle nevű főzött rom-ra, azóta nem kellett sosem újraindítani.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Excel topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest