Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fehér vadász
üzenetére
Két napja még a fentit lőttem hogy azóta mi változott... ha a DHL remote areaba rendelsz akkor lennie kell, meg kell kérdezni a supportjukat hogy mi az aktualis allaspont.
mod: jajj bocs, rossz kép és mar nem tudom szerkeszteni a hsz-t, de a link jó rajta.
mod2: és nem csak dumalunk hanem az aktualis informaciokat megosztjuk, ha neked van frissebb akkor ne kekeckedj hanem mondd el. Legalabbis nem lattam hogy korabban hol irtad,"nincs mert blablabla"...

Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Küszöbön az androidos PC-k
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Automata kávégépek
- Arch Linux
- Solus Linux
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest