Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
p--990i
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy (star?) hd9000 elflashelt (hardveren vettem) készülék. Romot erre a verzióra sehol sem lehet találni. 6" 1gb/8gb memória, antutu szerint mt6589 (a címkéje szerint is) de egyes oldalakon mt6582-nek írják. Van belőle (állítólag) 1gb/16gb és 2gb/32gb verzió is -ezekre néhány rom elérhethő.
A telóra telepítettem más mobilokra tervezett romot. Sp flash tool sikeresen fel is rakja. Hang van kép nincs. Kinai pc suit felismeri, képpel együtt. Lehet rá telepíteni, rootolni stb. Érzékelésre is reagál, csak maga a kijelző szürke. Volt olyan rom is amivel a boot kép bejött de folyton újra indult. mt6589-es romot nem tudok rá telepíteni, az sp flash tool folyton hibát ír ki rá. Jó lenne egy program amivel 100%-ra megtudnám milyen proci is van benne... Az is eszembe jutott, hogy a flash toolal valahogy variálni egyes file-okat ha tudnám, hogy a kijelzőhöz (driver?) mely file-t kell újra flashelni. Ki (még) nem akarom dobni a telót. Volt már pár kinai mtk-s telóm, azokat ha hardbrickeltem is újra tudtam éleszteni, bár akkor megvolt a legfontosabb: a gyári rom. Ehhez nincs. Sehol. Feltúrtam egy csomó ázsiai, orosz ,angol fórumot, mindenhol csak az erősebb verziókra van némi letöltés (pl needrom.com 7db rom).
Kérdésem/kérésem esetleges segítség féle. Honnan tudnám szerintetek beszerezni a gyári romot? Mely file lehet az amelyikkel esetlegesen tudnék hatni a kijelzőre? De mindenféle segítséget, javaslatot, ötletet meghallgatokprivin is.
Előre is köszi!
ja és bocs h kicsit hosszú lett
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 12 64gb, ÚJ AKKUMLÁTOR, kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest