- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shongi221
csendes tag
Sziasztok!
Elnézéseteket kérem, gyakorlatlanságom miatt de először használom ezt a fórumot.
Segítségeteket kérem root és rom csere problémával:
Van egy Zopo C2-esem új romot szerettem volna rárakni, de elveszett az IMEI szám.
Legelőször csináltam egy teljes backupot MTK droidtoolsal utána root, cwm, új rom minden de még mielőtt az új recoveryt felraktam próbáltam egy másikat is azóta nem kért pin-t először nem figyeltem rá oda, de miután teljesen felraktam az új romot akkor sem, ekkor láttam h az IMEI elveszett.
Visszaállítottam recoveryből a backupot de nem segített, gondolom azért mert már mikor lecseréltem az .img fájlt már akkor sem volt. De úgy tudom az MTK droidtools teljes backupjában az is el van mentve, nem tudom hogyan kell a programmal restore-olni.
Remélem tudtok segíteni.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Iqos cigaretta
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós kamerák
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Projektor topic
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max Pitaka Magez és gyári Apple tok
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest