Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jogi
csendes tag
Helló!
Új vagyok a fórumban, bár az írásotokat lelkesen követem.
A következő a problémám amiben a segítségeteket kérem.
Több dual sim-es telefont rendeltem kedvencem eddig a ZTE 967s volt amit a leírástok alapján többször romot cseréltem partíciót bővítettem. Váltottam és vettem egy Lenovo P780 telefont a Minidealtól rendeltem.
A Vibe rom 1347 4.2.2 rom szállították. A telefont Vrootal sikerült rootolnom. A CWM lecseréltem a Cappa által készített Lenovo-P780-CN-type-CWM-6028-recovery-by-Cappa72.img. Ezútán csináltam egy biztonsági mentést CWM mel és MTK droid tools 2,5,3.
A particiót szerettem volna bővíteni a meteos programmal ( meteos-mtk6589-rom-edit-4gb-en
) mint az egyik leírásban olvastam és már használtam más mtk 6589 telefonnál, de a következő történt.
Elindítottam a programot, 2,5 gb particionáltam elindítottam a recovery módot a program szerint, de nem indult el a telefon. Próbáltam újra indítani de a Lenovo felíratnál megáll a telefon. A recoveryt elindítom és vissza akarom állítani a mentésből a rendszert akkor egy kis idő után kiírja: rendszer system error. Nem tudom betölteni a mentést. A MTK droid mentés visszaállítást ahogy olvastam a flash tools kell elkezdtem a leírás szerint, de a kért (MT6589_Android_scatter_emmc.txt) fájlra kiírja hogy hibás nem lehet betölteni. Próbáltam új zip- t vibe rom ot felrakni recoveryból de nem engedte.
Teljesen tanácstalan vagyok. Nem lehet a meteos particiót valahogy recoveryben visszavonni, gyanítom a memória van összezavarodva.
Segítségeteket kérem.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest