- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- BMWFan: Akasztófa
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Én kérek elnézést, amiért elragadtattam magam!
Nem tudom, hogyan jutottunk idáig a vitában, amikor "ártatlanul" csak annyit jegyeztem meg egy kolléga kétségtelenül szellemes hozzászólására reagálva, hogy a Huawei-t nem "hüvely"-nek kell ejteni.
Korábban és most is utánaolvastam a kérdésnek a neten, és azt minden kétséget kizáróan megállapíthatjuk, hogy nálunk és a világ más részein is (kivéve Kínát) gondot okoz kiejteni ezt a márkanevet.
Egy pillanatig nem vonom kétségbe, hogy az eredeti kiejtése (körülbelül) "hvávéj", de én - amerikai netes forrásokban - korábban csak a (körülbelül) "vávéj" verzióval találkoztam. Mindkettő kellőképpen távol áll meglátásom szerint a "hüvely"-től.
U.i.: Mindezek ellenére szóban én magam is "huavej"-nek szoktam ejteni, mert ezt többnyire megértik a magyarok, akik hallottak már a Huawei márkáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Total Commander
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Fotók, videók mobillal
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest