- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
Sziasztok,
mivel jelenleg mindkettővel rendelkezem, egy kis összehasonlítás Jiayu G4 Anvanced és Xiaomi Hongmi között, szubjektíven (a specifikációkba nem megyek bele, inkább a gyakorlati dolgokba, mindkettőn azonos MIUI ultimate ROM van éppen V5 4.1.27 és tök ugyanazok az alkalmazások):
kb. azonos mindkettőben:
- kijelző (felbontás azonos, színek és betekintési szög teljesen rendben) - megjegyzés a Jiayu-n 2,5 hónap használat után rengeteg beragadt pixel van (kék, zöld, piros), amik fekete háttérnél és erős háttérvilágítással látszanak, majd kiderül, hogy Hongminak jobb-e hosszabb távon a kijelzője
- WIFI vétel (nem mértem, de mindkettővel kb. egyformán tudok csatlakozni a hálózatokra és a sebesség is egyforma érzetre)
- memóriakártya kezelése (mindkettő viszi a 64GB-os SanDisk Class 10 microSDXC kártyát)
- SIM-kezelés
- támogatottság (fórumok, stb.)
- memóriahasználat (nálam mindkettőnél kb. 800 MB folyamatosan foglalt)
- OTGJiayu ebben jobb a gyakorlatban:
- 2 GB RAM (Hongmi 1 GB)
- 32 GB ROM (Hongmi 4 GB)
- hosszabb akksiidő (nálam 2 nap közepes-erős használattal, míg a Hongmi 1 nap és pár óra)
- gyorsabb működés (a több RAM-nak köszönhetően): érezhetően gyorsabban tölti be az alkalmazásokat és az egész rendszer jobban gördül, Hongmin vannak kisebb várakozások itt-ott)
- kicsit keskenyebb és rövidebb (ugyanakkor vastagabb minimálisan), ezáltal kicsit jobb kézben tartaniHongmi ebben jobb a gyakorlatban:
- GPS (gyorsan fixál és jól tartja is jelet - önmagában alkalmas navigációra, Jiayu erre önmagában alkalmatlan nálam)
- Bluetooth (még egyszer sem dobta el a csatlakoztatott Pebble órát, Jiayu naponta 1x eldobta átlagban)
- kamera (8MP ellenére sokkal szebb képeket készít, mint a Jiayu 13MP-el, vakuval is jobbak a képek - a Jiayus képeket rendszeresen kellett utómunkálni, a rizsesek teljesen jók nekem utómunka nélkül is)
- WIFI display (Hongmi 5 méterre a tévétől tök stabilan és folyamatosan adja a képet a TV-nek, Jiayu 2 méterről már dobálta el a kapcsolatot és akadozott is a lejátszás)
- értesítő LED (Hongmin narancs, zöld, kék, fehér, piros, cián, magenta - Jiayun kék, zöld, piros)
- valami rejtett dolog, ami miatt a Hongmin megy a Telenor Contact alkalmazás, míg a Jiayu-n hibaüzenettel kidob (ez nekem lényeges, mert céges levelek ezen keresztül jönnek)
- design (nekem jobban bejön a kicsit szögletesebb forma)
- ár (üzletenként lehetnek eltérések, de átlagban kb. 70 dollárral olcsóbb, mint a Jiayu)Most hirtelen ezek jutottak eszembe, talán nem hagytam ki semmit. Jiayun jelenleg intézem a reklamációt a beragadt pixelek miatt és ha remélhetőleg ki lesz cserélve, akkor ez eladósorba fog kerülni (hiába gyorsabb és nagyobb a tárhelye és akkuideje). Ha nem lesz kicserélve, akkor is eladó lesz, kicsit csökkentett áron...
Ha esetleg valakit érdekel olyan dolog is, amiről nem írtam, nyugodtan kérdezzetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- AliExpress tapasztalatok
- Steam topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest