- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
Tegnap Írtam a pandawillnek az inew v3 al kapcsolatban. Ha jan 22 eig nem tudják feladni a csomagot akkor inkább ne is tegyék mert akkor nem hiszem hogy megkapom a paypal 45 nap lejárta előtt.
Ugyan azt írták hogy megpróbálják feladni az ünnepek előtt (jan 28-feb 06) de mivel én 22 et akartam a legvégső postázási datumnak, azt nem tudják teljesíteni. Így a pénzt vissza is utalták a paypalra.
Egyébként a levélben még mindig azt írták hogy a raktarkeszlet feltoltes alatt van. dec 24 en rendeltem meg.
Azóta is feltöltes alatt van. :-)Szerintem aki akkortájt rendelte mint én tőlük annak ez nem túl jó hír. Ez van. Pandawill - 1.
Szóval 1 hónapig ültek a pénzemen. Még jó hogy van paypal és nem kell szenvedni a pénz visszaszerzésével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- sziku69: Szólánc.
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest