- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
Talán nem volt egyértelmű, de nekem az eladókkal vannak problémáim. Az ilyen nagy nevek esetén jobban megy az egész, mert nem engedheti meg magának, hogy ne menj vissza vásárolni. De amikor ilyen relatíve névtelen gyártó termékeit nézegetjük, akkor minden az eladón múlik. És szerintem ez a pixmániás telónak nincs olyan nagy neve, vagy akár saját szervize. Általában a bolt pincéjében (fogvatartott ázsia... ja nem
) egy szervizes (elektrozseni) muksó dolgozik heti 1-2 napot az elromlott készülékeken. Ha nem sikerül a javítás, adnak újat (vagy visszaadják hibásan, ez saját tapasztalat
Miután eleget üvöltöttél velük, hogy adják vissza a pénzedet és tartsák meg a javíthatatlan sz@..jukat, megfontolóra veszik, hogy kicseréljék. Az unjóóóban a fogyasztó védelemnek csökkentett jogköre van, így ha átvágnak semmit se tud tenni, csak annyit mondani, hogy polgári per. Bezzeg régebben össze-vissza bírságoltak. A köszönés után, de még mielőtt rátértek volna a problémás esetre, már ki is osztottak pár százezer forint bírságot a személyes vizsgálaton.)
De ez csak az én véleményem, én ezt így éltem meg. Rá is szoktam arra, ha elromlik valami és nincs rá garancia, akkor megjavítom én. A szervizekben nagy lehúzás megy (főleg a kocsi és motorkerékpárok javításánál húzzák le az embert minimum 2-300%-osan), de ebbe most nem megyek bele, mert nem is ide tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest