Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swami
senior tag
válasz
SSlyTR #58302 üzenetére
Köszi! Tudtok ajánlani akkor egy megbízható webshopot illetve készüléket? 4,5 - 4,7 inches HD, qHD kijelzős telefont jó kamerával és jó grafikus gyorsítóval? Abszolút végfelhasználó vagyok, nekem az a lényeg, hogy ne kelljen rootolni, molyolni rajta, jó legyen a kamera illetve a navigáció és tudjak röccenésmentesen mondjuk 720p filmeket nézni rajta (ha éppen utazom). Az alapvető dolgokat nem említem (normális beszédhang, email és facebook kezelés). NFC nem szükséges, 4G esetleg igen mert 30 Euróért itt (Írország) megéri. [link]
Köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 11 256GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4439
- Poco X7 Pro 512/12GB Fekete pár napos 2év garanciával eladó
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest