- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
fateless #5325 üzenetére
Én először mindig a kapcsolatot veszem fel velük és ,,kihúzok" mindent belőlük,amire kiváncsi vagyok,terméktől kezdve a szállításig és,ha kétszeri megkérdezésre is ugyanazt válaszolják akkor megvásárolom,de előtte mindig a legeslegelső kérdésem az,hogy én ,,csak" PayPal-al tudok fizetni,először ŐK is azt mondják,hogy ...,,hát" ezzel nem lehet,akkor jó megyek máshoz...
Erre rögtön felajánlják a PayPal-t 5-12,-USD-ért cserébe,ami nekem megéri :-)Profi!
A link-et amit küldtem azon vedd fel a kapcsolatot velük és válaszolnak majd,legalúl írj üzenetet nekik és válaszolnak kézségesen max 8 órán belül!(az idő eltolódás miatt)
Sok szerencsét nektek,én is innen vásároltam!samanbacsii!
Látod,hogy ,,vastyúk is talál szeget" :-)
malison X!
Legtöbbször a viszonteladónak van tokja is és tartozéka is!
Egy példa:
Valaki közületek feltette a kérdést,hogy nem találja az X12-őst csak 480X800-ban ..ez igaz.
Itt a példa az én i9300+ annak a felbontása 960X540 és nem 480X800,mert így kérte a gyártótól a Viszonteladó,nagyon ritka,mert nem sorozat gyártás.
OFF:
Ma elkelt az enyém hirtelen,...hátha ezzel tudom segíteni a családomat,köszönöm mindenkinek azért,hogy akartak azzal segíteni,hogy megveszik!!!)
Közben a GPS is megjavult :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Trollok komolyan
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Motoros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest