Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
fateless
üzenetére
Először a Feiteng H7100 mellé téve lepődtem meg, hogy mekkora (főleg a vastagságán, de itt csalás van, mert a H7100 vékonyabb szerintem az átlagnál), de aztán a Galaxy S4 mellé téve látszott igazán. Az S4 a külméretei alapján egy méret osztállyal lentebbi modellnek hat a V967 mellett.
Valahol egy képem is van róla, de nem ezen a gépen, úgyhogy most sajnos nem tudom megmutatni ezt fotón... 
Senki ne értse félre, ez nem von le a modell nagyszerűségéből (nem mellékes tudnivaló erről a modellről, hogy nincsenek ismert bug-jai, mint rengeteg más, mostanság népszerű készüléknek, valamint az akku üzemideje is bámulatos!), csak amikor képernyő méretekről beszélünk, akkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a körítés mérete és alakja is mennyit számít - ahogyan azt mostanában több kolléga is már felvetette.
Én senkit nem beszélnék le a V967-ről, csak azért hozakodtam elő ezzel, mert ha valaki pont egy Galaxy S4 megtapogatása után döbben rá arra, hogy neki az 5 col az ideális méret, és berendel egy ilyet, akkor meg fog döbbenni, amikor kézbe veszi ezt a "monstrumot"...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Valahol egy képem is van róla, de nem ezen a gépen, úgyhogy most sajnos nem tudom megmutatni ezt fotón...