- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gerner1
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
fateless #41743 üzenetére
Először a Feiteng H7100 mellé téve lepődtem meg, hogy mekkora (főleg a vastagságán, de itt csalás van, mert a H7100 vékonyabb szerintem az átlagnál), de aztán a Galaxy S4 mellé téve látszott igazán. Az S4 a külméretei alapján egy méret osztállyal lentebbi modellnek hat a V967 mellett.
Valahol egy képem is van róla, de nem ezen a gépen, úgyhogy most sajnos nem tudom megmutatni ezt fotón...
Senki ne értse félre, ez nem von le a modell nagyszerűségéből (nem mellékes tudnivaló erről a modellről, hogy nincsenek ismert bug-jai, mint rengeteg más, mostanság népszerű készüléknek, valamint az akku üzemideje is bámulatos!), csak amikor képernyő méretekről beszélünk, akkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a körítés mérete és alakja is mennyit számít - ahogyan azt mostanában több kolléga is már felvetette.
Én senkit nem beszélnék le a V967-ről, csak azért hozakodtam elő ezzel, mert ha valaki pont egy Galaxy S4 megtapogatása után döbben rá arra, hogy neki az 5 col az ideális méret, és berendel egy ilyet, akkor meg fog döbbenni, amikor kézbe veszi ezt a "monstrumot"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 1
- Vallás
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Facebook és Messenger
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest