- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
Recovery-t kellene töltenem MTK6577-re, mert kuka.
Windows 7 x64 rendszer, preloaer driver elvileg fent van: [link]
Maga a flashelés: [link]
8038 és 3013 hibákra már rákerestem, több FT verzióval is próbáltam. Mindegyik 8038, vagy 3013 hibát dobott. Találkozott már valaki ilyennel? Hogyan oldotta meg? Mi lehet a rossz?
Telefont úgy csatlakoztatom, hogy kábel, majd 2-3 másodperc múlva az akkumulátor.
Próbáltam XP alatt is a folyamatot. FT szintén az említett két hiba között variál (verziótól függően).
Kábel hiba, usb port hibákat kizárom, több kábellal és két külön gép összes usb portjával próbáltam már.Videón Cappa72 CWM-es recovery-t próbálom. Van eredeti kínai recovery is. Úgy mentettem a telefonról, abból készült a CWM-es. Azzal is írja a hibaüzeneteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia Akku 100%
- Apple iPhone 13 128/256GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Gombászkönyvek egyben
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest