- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
instantwater #20594 üzenetére
Szia, ezt nem csak neked írom. Az MT6589-es platformról még nagyon nincseneke átfogó tesztek. Gondolok itt az ilyen procival szerelt telefonokról való visszajelzésekre. Mérlegelni kell, hogy bevállal-e az ember így (ennyi pénzért) egy teszteletlen készüléket. Én például tuti megvárnám a H7500 IPS + capacitive + HD kijelzőjéről az infót, vajh mi védi? Mert ha mezei "plexi", akkor tuti nem venném meg. (az én ZTE Blade-em makulátlan kijelzős, mert fóliáztam mindig, de láttam olyan Blade-et amire "Áh nem kell arra" és milyen karcos is lett). Nem is beszélve az anyaghasználat milyenségéről (hátlap, oldalak, csúszás stb...). Persze úgy is fel lehet fogni, hogy füsti fecske, azaz bátraké a szerencse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest