- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhgm
tag
válasz
sasa311 #19788 üzenetére
Hát nem számoltam de közelebb van az 50-hez mint a 20-hoz. Első időkben én is tartottam, ezért egyszerű olcsó dolgokkal kezdtem. Minden rendelésem megérkezett. Két alkalommal volt gondom első alkalommal már a full refundban gondolkodtam, amikor az áru megérkezett. Nem a kinai volt a hibás. Itthon a postán akadt meg. Második alkalommal rendelést követően egy héttel emilt írt, hogy a nagy keresletre tekintettel nem tudja küldeni. Kérdezte, hogy visszatérítést kérek, vagy választok más terméket. Szóval ők kerestek meg (everbuying). Igen korrektek, mondjuk a telók viszonylag drágák náluk.
A kockázat minden internetes rendelésben benne van. Aki így vásárol annak tudnia kell ezt, és ez hazai viszonylatban is így van.
5 éves telefont használok (Samsung i7110) nem hiszem hogy ismerős annak idején Nokia verőnek szánták nagytestvérével i8510 együtt. Még a nevük is nokiás. Magyar shopból rendeltem összegyűrt dobozzal, betört kijelzővel. Se a futár se a küldő nem állt úgy a dolgokhoz ahogy kellett volna.
Őt fogom lecserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- Kerékpársportok
- Azonnali játékos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest