- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomosny
csendes tag
Szia!
Én is Gigabyte-tot használok. Maga az android kezd tetszeni, igaz nokia után van pár dolog amit nem tudok megemészteni. Maga a telefon minőségre számomra gagyi. Hátlap nyöszörög folyamatosan. A hangminőség változik nem folyamatossan, mondjuk hívásonként. Gyári autó kihangosítóval használom, kritikán aluli hangminőség itt is, ezelötti telefonokkal semmi problémám nem volt. Persze vannak időszakok amikor tiszta a hangzás. Bluetooth néha kapcsolódik laptophoz autóhoz néha nem, ekkor bluetooth ki-be kapcs. Ez lehet egyedi hiba csak nálam jelentkezik. Várom én is a teszteket másoktól. Összeségében megérte, tetszik, h nem kell cipelnem két telefont. fagyás belassulás, eddig nem jeletkezett 3 hét alatt. Wifi, GPS hibátlan elég erős antennák vannak benne. Ha ilyet veszel mindenképpen úgy számolj, hogy max 1 napot bír. Nekem minden éjjel töltenem kell. Igaz blutooth folyamatossan bekapcsolva. kb 1-1,5 órát beszélek naponta. kb 1 óra net, (wifin, vagy hálózaton). Nekem is van, olyan mondjuk 30-40%-on van estére, de ebben az esetben is tölteni kell... Nyugodtan kérdez mire vagy kíváncsi szívessen kiprobálom megnézzem Neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Bontatlan
- Apple Iphone 16 Pro Max 256 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest