- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bargain
tag
válasz
Chaosftw001 #17826 üzenetére
Már 5 dual sim telefont rendeltem a családban, rokonságban az Aliexpressről.
Mind megjött max. 3 héten belül, volt olyan ami 7 nap alatt itt volt a kezemben, Singposttal.
Számomra valamilyen megfejthetetlen oknál fogva a magyar emberek nem rendelnek az Aliról, ki tudja miért.
Nekem teljesen jók a tapasztalataim, sokkal személyesebb a kapcsolat az eladókkal, chat-en bármit meg tudtam velük beszélni.
Max. 3 napon belül postára adták a rendeléseket, tracking szám korrekt volt minden esetben, tesztelt, vadi új készülékeket kaptam.
Escrow védi a pénzem. Olyan eladótól kell vásárolni, akinek 95 % fölötti a pozitív feedback-je, akkor sok hiba nem lehet.
Szerintem azért nem tették ki az első oldalra az Aliexpress-t, mert ez nem egy bolt, hanem sok-sok bolt összessége, piactér.
Azon belül, én általában szűrni szoktam egy adott árucikkre.
Pl Feiteng 9300+, majd rendelések száma, illetve az olcsóbb ár előre szűrő és már megy is a chat a legjobb áron hirdető, jó minősítésű eladóval. Van-e készleten, mikor tudja postázni. Ha 3 napon belül vállalta már ment is az order. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest