- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom #138927 üzenetére
Szia! Ne bánkodjál ezen!100 év múlva mostani szeméttelepeken fognak bányászni a különleges anyagok után. Ma már szépen átestünk a ló túlsó oldalára ezzel a környezetvédelemmel! Felmerült már bárkiben is az a kérdés, ha ennyire környezetszennyező valami akkor miért van egyáltalán forgalomban? Miért engedi a fogyasztóvédelem forgalomba ezeket? Elárulom: mert pénz van benne! Abban is ha elkészítik és lehet a gyártót büntetni(ezt áthárítja a vevőre természetesen
) és lehet a vásárlót is újra büntetni amikor meg akar tőle szabadulni
Urak ha valaki jár legközelebb esetleg Darmstadt környékén akkor nézze meg az ott működő szemétégetőt! Én voltam bent dolgoztunk ott és láttam mi megy be és jön ki! Befele minden szó szerint a-tól z-ig kilóra!!! Kifele meg villany/meleg víz és hamu/salak az autópálya építéshez! Mindenki bódog
és nagyon jó üzlet! Fizetsz a termék után környezetszennyezési díjat, fizetsz az elszállításért, fizetsz a meleg vízért, fizetsz a villanyért és így kerek a történet. Az hogy itthon még középkori módszerrel elássák a szemetet majd ráépítkeznek hát hogy is mondjam na! Középkor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest