- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
svgyula #138213 üzenetére
Hmmmm, van egy beallitas, ami akar ezt is jelentheti, kiprobalom majd, thx.
(Wifi automatikus bekapcsolasa: a wifi ujra bekapcsol jo minosegu mentett halozatok (peldaul az otthoni halozat) kozeleben). Ha azt az egyetlen egy nyomorult szot moge raktak volna, hogy MIKOR, meg akar gondolhattam volna arra is, hogy pl. hotspot hasznalata kozben. Mert ugye enelkul en azt ertem alatta, hogy kikapcsolom a wifit, o a haterben sutyiban scannel, aztan ha parositott wifit talal, akkor felebred holtabol, es racsatlakozik (azt meg mondjuk ne csinalja, mert ha egyszer kikapcsoltam a wifit, akkor az szandekos volt, pl. alszom). Gondolom ez angolul meg ertheto volt, de magyarra csak ferditeni sikerult forditani helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max Sötétkék - 512GB - Független - Hibátlan Állapot - Összes tartozék + Tokok
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest