- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Szerintem az eleve vicc kategória, hogy egy strapa telefon legérzékenyebb pontja böszme nagy és üveg! Ez mitől jó? A mérete és a súlya alapján kizárt, hogy az az üveg kibírjon egy egyszerű kavicsot. Na én itt teszek egy ? jelet a katonai minőségre
Akit ilyen teknikával küldenek háborúzni az = a támadó trabanttal Szóval a túlélés esélye hajaz a nulla felé, főleg ha a többi "teknika" is ilyen minőségű.
Egy igazi strapatelefonnál eltudnák képzelni egy rugalmas deformálódó kijelzőt ami akkor sem törik be ha rálépsz. Nevezhetnénk "gumiphone"-nak. Nem egy 6"-os üvegtáblát amit az ellenség 5km-ről kiszúr
Annó az egyik telefonomnak műanyag előlapja volt(valami HTC klón) de az a többszöri csókolózás után amit a betonnal művelt a perverzsem tört be. Cseréltem a védőfóliát és mint az új! De hát az idő túllépett rajta sajnos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows Insider Program
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest