- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
svgyula #137257 üzenetére
Isteneeem, írtam párszor, h mégis van hozzá köze, ezért is logikátlan.
Lassan írom, mert tegnap már írtam, h alkalmazások között, a letöltés app-ban kell engedélyezni a nagy fájlok wifin letöltését, nem elég a play beállításaiban.Angolul volt rá megoldás, a sokadik fórumon, mert pl. itt sem tudták ezt. Lehet, h Honor saját marhasága, nem tudom, nem is érdekel.
"Te meg azt nem érted meg, hogy minden alkalmazásnak egyedi jogokat kell adni." De, értettem, ha visszaolvastál láthattad, h adtam neki engedélyt - ez a része a kezelőnek meglepően praktikus. Csak az az engedély nem az, vagy nem elég, nem is érdekel. Adatforgalmat/roamingot meg globálisan is lehet korlátozni, de a szolgáltató is jelez, mielőtt elfogyna (talán 80 és 100 %-nál, roamingnál nem tudom).
Nah, ennyi, részemről lezárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest