- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
Azért mert senki nem írogat a topikba még látod, hogy kiknek van(volt) ilyen és rájuk írhatsz priviben ... És hidd el, hogy számít a valamilyen szintű hozzáértés. Rém nehéz segíteni úgy valakinek, hogy egyik fél sem tudja pontosan mit lát, mi mit jelent, stb. Ha előttem van egy ilyen telefon vagy használtam már, akkor meg tudom nézni, rájövök mi lehet a gond, esetleg mit értesz félre, mit állíthattál el. De az eddig válaszolók is az általános tapasztalatokból, a saját készülékeikből indultak ki. Ezeket a válaszokat meg te sorban kilőtted. Nem mész be sehova a készülékeddel megkérdezni, nem keresed meg a (volt) tulajokat válaszért. Így nem lesz hamar megoldás ...
Na, csinálj képet a Beállítások - SIM kártyák részről, aztán a Beállítások - Adathasználatról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest