Hirdetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Ezt mind tudom, nem csak nagyvárosban használom, viszont mindezek ellenére van ahol kb 2 éve csak 3G+-m volt, de időközben 4G lett, pedig végig B20-t nélkülöző készüléket használtam és használok a mai napig.
Vidéken sem török össze, ha 3G+-t látok, vagy ha nagy ritkán nincs mobilnetem. Persze, ha valaki életvitelszerűen tartózkodik olyan helyen, ahol szükséges a B20 a mobilnethez, neki célszerű ezt támogató készüléket vásárolnia, másnak meg nem.(#136555) ungawa :
Hogy hol és mit fejlesztenek azt nem tudom, csak a saját tapasztalatom tudom megosztani.
Korábban volt egy B20-as topik, ahol sok felhasználó összeszedte a tapasztalatait, mely területeken, mely szolgáltató melyik frekit használja, de nem tudom a pontos topik nevét, ha vásárlás előtt állsz és nincs a közeledben okosmobil, amivel ellenőrizheted a frekvenciákat, akkor azt a topikot ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kompakt vízhűtés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- CORSAIR K100 AIR
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest