Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
ans1980 #133337 üzenetére
Nekem mindig az volt a véleményem, hogy jó telefont drágán bárki tud venni. Én próbálok olcsón jót venni
Szintén zenész. Valahogy nem motivál, hogy ott álljon 3-4GB ram (kvázi) kihasználatlanul, meg a 8 mag... Én ennél az Ulefone Tiger-nél kötöttem ki, eddig megelégedéssel használom. (Az egyetlen dolog, ami "zavar", hogy se híre, se hamva egy 7-es frissítésnek. A 4PDA-n olvastam /persze Google Fordítóval/, hogy valamelyik megkérdezte az Ulefone-t, hogy mégis mikor akarják kiadni az update-et? Válasz: majd ha a MediaTek kiadja az ebben lévő SOC-hoz a drivereket... Érdekes, azóta már két, másik gyártótól származó telefont is láttam, ami szinte egy-az-egyben ilyen belsővel volt és már gyárilag 7.1.1-gyel dobták őket piacra. Hmm.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iPhone topik
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest