- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feripalijani
csendes tag
Sziasztok! Pepsi p1s ről lenne kérdésem (gondolom még senkinek nincs a kezében ilyen).
1. Mi a különbség a p1 és p1s között a gyakorlatban? Elvileg az egyik a kínai piacra van tervezve (én csak a p1s el találkoztam shoppokban).
2. Mi a véleményetek? Szerintem nagyon jó vétel lenne.(35k ból kijönne) és azért szerintem mondhatjuk már középkategóriás telefonnak. Amire nekem kéne/használnám:
Telekomos telefonalas,mobilnetezes. "Közösségi" oldalak fb,insta. Youtube. És fényképezés. Ezek így a legfontosabbak, ehez kéne a motyó.
3. A kamerája ennek is hiperpoláltan 13 megapixeles vagy valós a 13? (Azaz 8mp...?)
4. Valami custom android 5.1 van rajta. Dido OS. Ez mennyire más vagy zavaró? Korlátozni fog bármiben ez a más oprendszer?
5. Sajnos nem értek a chipsetekhez, gpu hoz satöbbihez, szóval nem tudom mennyire lenne gyors a telefon és mennyire tudná kezelni a full HD dolgokat (a lényeg hogy ne lassuljon)
6. Van bármi ami miatt nem kéne megvennem ezt a telefont? Valami kiskapu dolog ami nem tűnt fel nekem? Mert hát nem minden arany ami fénylik.
. Bocsi itt az amatőrösködésért, mostanság cserélném le a thl 4000 em aztán azért utánna akartam kérdezni itt a májsztróktól vásárlás előtt. A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Filmvilág
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- PlayStation 5
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest