- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
mennyire használható megoldás a dual standby a hétköznapi életben?
Pár gyakorlatias kérdés:1. viber-en, skype-on beszélek, és a másik SIM-en hívnak. Ilyenkor a Viber-t szétkapcsolja, mivel az adatforgalomnak minősül és elsőbbséget élvez a telefonhívás?
2. sms is prioritást élvez az adatforgalommal szemben?
3. be lehet állítani a telefonokon, hogy alapértelmezésként melyik SIM-ről induljanak a kimenő hívások és melyikről az adatforgalom?
4. A telefonkönyvben hogyan tudom eldönteni, hogy melyik telefonszám melyik sim-re van elmentve?
5. Bejövő hívásnál jelzi valahogy az android, hogy melyik SIM-re jött a hívás?
7. Honnan tudom, hogy melyik sms melyik kártyára jött?
8. SIM1-en telefonálok. SIM2-re jönne hívás, de nem vagyok elérhető. Ilyenkor a hívásértesítő sms-ek meg szoktak jönni SIM2-re, miután abbahagyom a beszélgetést a sim1-en? Csak hogy tudjam, hogy kerestek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged