- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChef
aktív tag
válasz
petrosilov #124334 üzenetére
Szia!
Szerintem Lenovo, Xiaomi...Cubot, Doogee. Meg van még pár jobb márka.
Tapasztalatból tudom, hogy nem érdemes sokat filózni, processzor minkrosebességeket összemérni, mert mire végzel vele, kijön egy újabb, szebb, arányaiban olcsóbb. Azt nézd meg, mire kell. Pl. kell-e 5,5-ös kijelző, vagy az 5-ös elég. Mekkora felbontású kell? (kép, videó, játék) Mekkora RAM elég? A 2 GB is jó játékra, a 3 GB még jobb. A Cubot nekem nagyon szimpatikus, de pár feature miatt inkább most Doogee F5-öst vettem. Ebből meg hiányzik az iránytű, ami párszor már kellett volna, de egye fene, minden másban tökjó, és 2 évre vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Assetto Corsa EVO
- Futás, futópályák
- Tenisz topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest