Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
LámaZ
üzenetére
Légyszíves Mester,mutass egy telefont a számomra,Azok kellenek,amiket leirtál,egy kis plusszal:legyen egy kis IP védettsége.Külsős hálozat-szerelőként dolgozom,télen-nyáron a szabadban.Ma 2 liter "vizet" csavartam ki abból a pólóból,aminek a zsebében pihent a telefonom...
Szóval keress egy telót 100 dodó alatt,2 giga RAM,16 giga ROM,B20,IP67,minimum 3000-es akksi.. -
törölt tag
válasz
LámaZ
üzenetére
"átlag felhasználónak"
No, ez az "apróság" maradt ki az eredeti véleményedből. Én nem vagyok átlag felhasználó, így rögtön kiesek az általad definiált halmazból. Sőt, az átlag felhasználó telóvásárlás előtt egyáltalán nem tájékozódik a PH Android dual SIM topikjában, tehát aki olvassa a véleményedet, az az iménti kiegészítéseddel szintén kiesik a halmazból. Sztem, aki követi a topikot, és a 100 dollár feletti kategóriában választ telót, az pontosan tudja, hogy miért teszi. Emiatt én meg továbbra is fenntartom, hogy az eredeti véleményednek a vitageneráláson kívül, ebben a topikban semmi értelme.
-
citkar
addikt
válasz
LámaZ
üzenetére
Szerintem internet nélkül te is meglennél (sőt telefon és számítógép nélkül is), ez sem kell mindenkinek, mégis boldogan élnek. Ezt kell tudatosítsd magadban és helyreáll a világ normális rendje. Nem kell cikizni senkit, mert 200 dolláros telefonja van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem átjön az irónia és az, hogy a szubjektív véleményed erősen túlzó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)