- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi99
csendes tag
Tegnap megrendeltem a Haipai i9220-t.
Ahogy láttam, az orosz fórumon, és az xda-developers.com -on is van már fórumtéma.
A kijelzője is nagyobb, 5.2 (5.3-nak árulják). A másik, amit linkeltél a Star A9220 talán kevésbé ismert, kisebb a kijelzője is (5", 5.1"?). És talán van még egy variációja, a Star N8000, amelyiket úgyszintén nem tudom hova tegyek. Az orosz fórumon is talán jobban szerették a Haipai-t...
Azt, amit az akkura írnak kínában, azt nem kell elhinni. Viszont a Haipai-ra, ha jól emlékszem, független tesztelő videójában volt utalás, hogy 1,5-2 napot bírja... És talán huzamos használattal is kb. 1 napot. A kamera pedig talán, mint a ZOPO-nál, 5MPix, felskálázva 8-ra. A fenti link-en találsz egy tesztképet...
Az 512MB ram az nekem is kicsit kevésnek tűnik.Mondjuk kipróbáltam már a CM9 betát az LG Optimus 2x-emen (úgyszintén 512MB ram) és repült, sokkal jobb volt mint a hivatalos Gingerbread. Mondjuk azért tértem végül vissza, mert nem volt a Tegra2-nek hw gyorsítása az Optimus 2x-re, így sem a kamera nem ment 8mpix-en (csak 5-ön), videót se lehetett felvenni vele, és a videó lejátszás is akadozott, még kisebb felbontáson is... De már megbántam, hogy visszatértem a GB-re...
(Amúgy meg ne vegyetek felső kategóriás LG-t mert hiába jó a HW, ha nem jön idejében az update)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPhone topik
- Könyvajánló
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest