Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
papsajt89 #112870 üzenetére
OTG mennyire "muszály"? Ha nem annyira, esetleg nézd meg az Elephone P4000-et. Ugyan a kamerájától nem vagyok elájulva, de ilyen "doksi fényképezésre" szoktam használni én is. (Jelenléti ívet.) A többi mind stimmel.
Ugyan nekem 32 ropi volt Kínából ilyen-olyan kedvezmények miatt, amúgy 40 lett volna.
Más: erre a korábbi "nekem mindenképpen több magos-több ram-os, stb." telefon kell... Hát nem tudom, hogy ezt a "végtelenségig" lehet-e majd csinálni! Én a magam részéről "leragadtam" a 4 magnál, 2GB ram-nál, 720p felbontásnál. Ha valaki nem játszik a telefonon, nem értem, mire kellhet ennél több? Gondolom nem a telefonon fog CAD-ezni? Vagy Photoshop-ozni...
Értem én, hogy ha valaki vesz egy új telefont, akkor az tudjon már többet. Viszont úgy is lehetne nézni, hogy veszek egy új telefont, ami azért kicsivel többet tud, mint az előző, viszont jóval olcsóbban megkapom...
A droid miatti csere meg sajnos alap ebben az Android-os ökoszisztémában. Ha valakit ez zavar, akkor ne kínai telefont vegyen, hanem teszem azt a Sony-tól valamelyik középkategóriás versenyzőt. (Pl. Sony Experia M2: annó kiadták 4.2-vel, aztán csináltak rá 4.4-et, most meg már van rá 5.1-es frissítés.) 2 év hűséggel meg lehetett venni valami 50eFt-t a magenta szolgáltatónál... (Mondjuk nem dual sim-es.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest