Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
papsajt89
üzenetére
Hát arra nem gondoltam, hogy felbontás is nagy lehet, egyébként sok minden más is befolyásolja az akku időt, mai SoC-ok pedig simán bírják a FHD-t, ha nem játszol vagy végzel komolyabb tevékenységet (nem fut nagy hardver igényű alkalmazás) akkor számottevően nem fog ettől csökkenni az üzemidő csak ez miatt. Akku egyébként így se rossz benne, egy napot simán kibír, átlagos felhasználás mellett. Szín fenntartásokat megértem, bár sokan rohangálnak férfiak közül is fehér iPhone-al, még se nézi senki őket köcsögnek, de nyilván neked nem fér bele az is érthető, arany kitételt inkább megértem, mert az már elég giccses.
Lenovo P70 se olcsóbb egyébként, sőt inkább drágább.
Ennyi feltétellel nehéz lesz mobilt találnod, persze amiket írtál adottak, én mondjuk a felsoroltak közül Lenovon kívül egyik se venném, de te tudod. Már csak azért se, mert papíron nagyon jól mutatnak ezek a 3500-4000-es akkuk, de valóságban egyáltalán nem biztos, hogy ezek valós adatok. Helyedben teszteket néznék, ahol valós körülmények közt használták és ez alapján írták le a várható üzemidőt. P70-be pl sokak szerint nincs 4000-es akku valójában, persze ez feltételezés.
Mondanám a Meizu M2 Note-t aminek nagyon jó az üzemideje, de LTE 800-at meg nem tudja. Miezu M2 szintén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Apple Watch
- Xbox Series X|S
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest