Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XM-L T6
tag
Szerintetek érdemes innen rendelni? Biztonságos? Úgy látom, hogy olaszországból is küldik a cuccot ami jó a vám elkerülésére, mert ugye EU tagállamból érkező cuccért nem kell sem vámot sem áfát fizetni és olaszország EU tagállam. Tudom, hogy egy picit drágább de ha beleszámolom azt is, hogy megvámolhatják a kínából érkező csomagot akkor ugyan ott vagyok árban.
Két telefonon gondolkodom. Egyik ez a másik ez. Nem tudom eldönteni, hogy ZOPO legyen vagy a Hero H9500. A zoponak van elég jó supportja ami nem egy hátrány. A Herot 2800-as akksival adják a Zopot meg csak 2300-al. Van szerintetek alapja vagy csak megint kínai marketing fogás ez az akksi dolog. A Herohoz 2db akksi jár a zopohoz csak 1. Minden másban megegyezik. A Zopot magyar nyelvel adják a Herot a ttmallson nem és nem is lehet kérni, hogy rootolva és magyarul küldjék.
Vakaki döntse el helyettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest