Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
berigazek
üzenetére
Most itt nem az a kérdés, hogy miért nem volt jó. Egyébként elárulom, ha nem jöttél eddig rá. Azért mert én magyarul szeretem látni/használni a dolgokat. A ROM nem is zavarna ha angol lenne, de így minden feltelepített cucc is angol lesz és az már nem olyan vonzó számomra. Direkt írtam is, hogy magyarított rom. Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy nem egyedül én raktam fel és lesznek a jövőben jópáran akik felteszik. A fórum meg arra lenne, hogy kitárgyaljuk a dolgokat. Pl, ha a ROM-al van valami, akkor azért derüljön már ki itt, mielőtt más is belefut. Vagy ha van megoldás rá, akkor legyen itt leírva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Mikrotik routerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest