Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Megbízható webshoppot keresek lehetőleg európai raktárral, egy Xiaomi Mi3-ra szeretnék váltani, egyenlőre ez a kiszemelt. A grossoshopnál találtam meg "legjobb áron". Valaki rendelt már tőlük? Megbízhatóak? Ez lenne az első kínai telefonos vásárlásom, ezért nem vagyok tájékozott a megbízható webshoppos témában. Több napja olvasgatom a fórumot, szinte az összes webshoppal volt már a fórumozóknak gondja, a grosso-ról meg semmi infót nem találtam. Esetleg létezik a Xiaomi Mi3-nál most best buyabb telefon? Mennyire problémás a kintről rendelés áfa+vám tekintetében? Mindenképpen ki kell csengetni vagy létezik valami megoldás rá? A pandawilles 10%-os valamiről olvastam, van akinek ez bejött és vissza kapta a kifizetett áfát és vámot?
Illetve az Etotalkos no logo no word box-os gift ként föladott plussz opcióról mi a vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest