Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez
üzenetére
Na ebből is látszik mennyit ér az assistant... Azért remélem komolyan te se gondolod hogy 40x!!! annyit eszik bármelyik launcher a másikhoz képest.

Meg valszeg 40szeres többletfogyasztással a világ legnépszerűbb droidos Launchere lenne, főleg hogy a többség mániája ez az akkufigyelősdi. Hahaha...És akkor már kerekíts légyszi nekem egy mesét a feletted szóló történetről is, miszerint kb 3 nap Go-val és ADW-vel is.

ui: Bírom mikor tömegeket lehet elhitetni ilyen baromságokkal, és még vkik akár fizetnek is ilyesmikért adott esetekben.
Én meg soha nem használok semmi ilyen "okoska" appot, és 2 napig mindig kibírja a telefon, de nagy ritkán van hogy 4-5-öt is (pl. 2. kép). Rom függő is a dolog. -
zho-lee
addikt
válasz
RootRulez
üzenetére
Nekem nincs "csúcs" androidom, de én a gyorsasága, és a (másképpen) jól paraméterezhetősége is tetszik.
Ezzel nem mondanám azt, hogy a go rossz, hanem az adw tetszik jobban.
A fogyasztásra kiváncsi leszek, nekem ált 3 nap egy töltés, de a go-val is ott volt.
Igaz, rendesen kipucolt főzött rom, beállítgatva rendesen..
Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Arc Raiders
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én meg soha nem használok semmi ilyen "okoska" appot, és 2 napig mindig kibírja a telefon, de nagy ritkán van hogy 4-5-öt is (