- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
fatal` #42504 üzenetére
Hát nem tudom kérdezd meg tőlük.
Szerintem nem fogják megmondani, mint ahogy a telefonodnak sem küldik el a pontos adatokat.
De ha sikerül 100 méternél pontosabban meghatározni a pozíciódat cellainformációk alapján, majd küldj róla egy screenshot-ot.(#42510) Edi77
Javasolni egyet sem tudok. De szerintem 4 db létezik, IM+, IMO, Beejive, Trilian.
Egy idő után mindet töröltem, most épp nincs fent semmi.(#42520) darvinya
Hogy kell az Opera könyvjelzőket a Google-val szinkronizálni?(#42594) jer1cho
+1(#42560) (jan)
Megoldható igen, hogy mennyit tudsz így spórolni azt nem tudom, épp a korábban említett ébresztgetés miatt.
Nekem ma egész nap (kb. 12 órát) 2G-n volt a teló, jött pár levél, írtam néhányat, csináltam pár jegyzetet, volt egy reboot, és merültem 10%-ot. Szerintem nem a mobilnet fogyasztásával van a baj, hanem a programjaiddal, amik azt használják. Bár valóban nem egyszerű a végére járni mi rendetlenkedik.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest