Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Trob1 egy fasz, ez kétség kívüli, de ezt én is csak azért írhatom le, mert én is az vagyok.

Van benne egy jó adag szarkazmus, cinizmus, de mindenekelőtt jó humor.Én kifejezetten kedvelem a Csernus-dr House-Puzsér like embereket, mert őszinték, de teszik ezt úgy, hogy közben intelligensek maradnak, ugyanakkor sokak számára ez sértő.
Ha nekem is sikerül vkinek a lelkébe gázolnom, akkor első körben leírom ,hogy no offense hombre,ne azt nézd mit írtam, hanem amiért írtam és vágj hozzá jó pofát.Aki az ilyen dolgokat komolyan veszi, az a real worldban egyéb aljasságra is képes.
Trob1 már elég sokat segített az androidosokon, akik segítséget kértek, én simán elnézném neki a sajátos stílusát, de semmiképpen sem sértődnék meg ezért.
Ez egy segítő szándékkal létrejött téma,Trob1 egy szigorúbb tanárbácsihoz hasonlít, aki időnként erőteljesebben fogalmaz egyes megnyilvánulásokkal szemben, de nem hiszem ,hogy ezt azért tenné, mert erre dörzsöli a makkost a screen előtt.
Ő segít, időnként sarkosan teszi, de ezért nem érdemes felfesteni a harci színeket és kiásni a csatabárdot.
Uff
Aktív témák
- Megette az internet felét az AI?
- OTP Bank topic
- Temu
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrotik routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Neumann NDH 20 Prémium fejhallgató
- NuPhy Air75 V3 ISO (DE) fekete ajándék extra magyar kupak szettel
- Monsgeek m1v5 + Weikav Stars21 numpad - Outemu Silent switch - PBT HUN keycap
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest