Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Trob1 egy fasz, ez kétség kívüli, de ezt én is csak azért írhatom le, mert én is az vagyok.

Van benne egy jó adag szarkazmus, cinizmus, de mindenekelőtt jó humor.Én kifejezetten kedvelem a Csernus-dr House-Puzsér like embereket, mert őszinték, de teszik ezt úgy, hogy közben intelligensek maradnak, ugyanakkor sokak számára ez sértő.
Ha nekem is sikerül vkinek a lelkébe gázolnom, akkor első körben leírom ,hogy no offense hombre,ne azt nézd mit írtam, hanem amiért írtam és vágj hozzá jó pofát.Aki az ilyen dolgokat komolyan veszi, az a real worldban egyéb aljasságra is képes.
Trob1 már elég sokat segített az androidosokon, akik segítséget kértek, én simán elnézném neki a sajátos stílusát, de semmiképpen sem sértődnék meg ezért.
Ez egy segítő szándékkal létrejött téma,Trob1 egy szigorúbb tanárbácsihoz hasonlít, aki időnként erőteljesebben fogalmaz egyes megnyilvánulásokkal szemben, de nem hiszem ,hogy ezt azért tenné, mert erre dörzsöli a makkost a screen előtt.
Ő segít, időnként sarkosan teszi, de ezért nem érdemes felfesteni a harci színeket és kiásni a csatabárdot.
Uff
Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest