Aktív témák

• S e t h

nagyúr

Trob1 egy fasz, ez kétség kívüli, de ezt én is csak azért írhatom le, mert én is az vagyok. :)
    Van benne egy jó adag szarkazmus, cinizmus, de mindenekelőtt jó humor.Én kifejezetten kedvelem a Csernus-dr House-Puzsér like embereket, mert őszinték, de teszik ezt úgy, hogy közben intelligensek maradnak, ugyanakkor sokak számára ez sértő.
    Ha nekem is sikerül vkinek a lelkébe gázolnom, akkor első körben leírom ,hogy no offense hombre,ne azt nézd mit írtam, hanem amiért írtam és vágj hozzá jó pofát.Aki az ilyen dolgokat komolyan veszi, az a real worldban egyéb aljasságra is képes. :)
    Trob1 már elég sokat segített az androidosokon, akik segítséget kértek, én simán elnézném neki a sajátos stílusát, de semmiképpen sem sértődnék meg ezért.
    Ez egy segítő szándékkal létrejött téma,Trob1 egy szigorúbb tanárbácsihoz hasonlít, aki időnként erőteljesebben fogalmaz egyes megnyilvánulásokkal szemben, de nem hiszem ,hogy ezt azért tenné, mert erre dörzsöli a makkost a screen előtt.
    Ő segít, időnként sarkosan teszi, de ezért nem érdemes felfesteni a harci színeket és kiásni a csatabárdot.
    Uff

Aktív témák

Hirdetés