- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Már egy ideje használom fő launcherként a Zeam-et, és egész megszerettem mert tényleg pörgősen megy, de sajnos találkoztam egy furcsasággal (szerintem bug) hogy ha usb kábelen rádugom gépre adatátviteli módban a telefont, akkor ha leválasztom a telót, és kikapcsolom a az adatátviteli módot, akkor rendre meghülyül a Zeam, újra kell indítanom (a Zeam-et nem a telefont) hogy rendesen működjön...
Változó hogy milyen mértékben, volt amikor semmi nem volt, csak fekete képernyő, máskor az app2sd-s appokat nem látta, vagy az az egyik widgetet nem tudta betölteni...Eddig a GO és a sima ADW esetében nem tapasztaltam ilyet, ezért gondolom hogy a Zeam-ben lehet a hiba.
Ti találkoztatok már ilyesmivel, mit gondoltok, mennyire gond ez?
Illetve azt szeretném még megkérdezni, hogy a 3-as GO launcher az milyen lett, tudnátok javasolni az én droidomra (HTC Tattoo) a 3-as GO-t, vagy azzal jobban járnék, ha megvárnám hogy kijöjjön a Zeam-re is egy frissítés, ami lehet javítja ezt a hibát?Bármilyen infót előre is köszi szépen!
VMatteo: (#40608) Én most a Multiling bill.-t használom magyar szótárral, nekem eddig tetszik és szintén ingyenes. A GO-ét cseréltem le erre mert sokat foglalt, de nekem eddig bevált, szerintem egy próbát megér.
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium
- DELL PowerEdge R430 rack szerver - E5-2643v4 (6 mag / 12 szál, 3,4/3,7GHz), 64GB RAM, 95 000,-
- Topping DX5 (no lite)
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest