Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Biztos volt már olyan aki találkozott hasonlóval, és abban is biztos vagyok, hogy van rá megoldás. Alkalmazást akarok vásárolni, és hát nem sikerül. Ennek oka az, hogy előtte külső forrásból megszereztem és telepítettem, aztán arra döntöttem, hogy megveszem, ám ez nem sikerül, ugyanis playen azt írja, hogy megvásárolva, és csak a telepítés gomb van ott, olyan nincs hogy megvásárlás. Természetesen a telepítés nem sikerül. Az alkalmazás persze el lett távolítva a telefonból, de ez sem segített. Mi lehet a megoldás?
üdv: mraco
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest