- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Van egy halott szoftveres telefon nálam amin csak a cwm megy, és azzal le tudtam menteni a teljes rendszert. Annyi a kérdésem, hogy a kontaktokat valahonnan valamelyik img fájlból ki lehetne nyerni?
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Biztos volt már olyan aki találkozott hasonlóval, és abban is biztos vagyok, hogy van rá megoldás. Alkalmazást akarok vásárolni, és hát nem sikerül. Ennek oka az, hogy előtte külső forrásból megszereztem és telepítettem, aztán arra döntöttem, hogy megveszem, ám ez nem sikerül, ugyanis playen azt írja, hogy megvásárolva, és csak a telepítés gomb van ott, olyan nincs hogy megvásárlás. Természetesen a telepítés nem sikerül. Az alkalmazás persze el lett távolítva a telefonból, de ez sem segített. Mi lehet a megoldás?
üdv: mraco
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Go keyboard beállításaiban hol lehet kikapcsolni a húzással történő írást?
-
Snowy_owl
őstag
válasz
zsombor222 #27392 üzenetére
Felül ha lehúzód az értesítéscsíkot akkor nincs olyan lehetőség, hogy csatlakoztatás? Nekem Total Commander alatt megjelenik a telefon akkor is, ha telefonon nem csatlakoztattam fel, de belépni nem enged, csak ha a telón is csatlakozok.
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Mit lehet csinálni a go launcherrel, hogy megjelenítse az értesítéseket? Illetve hogyan lehet az új szavakat megtanítani a go keyboarddal?
Aktív témák
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elfelejtettem a film címét
- Projektor topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- További aktív témák...
- Dell XPS M1330
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest