Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
- 

kymco veterán Írtam levelet a problémámmal a google-nak. Azt válaszolták, a probléma ismert, egyelőre nincs megoldás rá, dolgoznak rajta, és javasolják, hogy addig is másik account-tal vásároljak, amennyiben muszáj. A problémám az volt, ha valaki nem olvsta, hogy meg akartam vásárolni egy progit, amit korábban már használtam, de még nem volt megvásárolva. A státusza alapból "purhased", pedig nem vettem meg, és amikor telepíteném, kiírja a google play, hogy nem lehet letölteni, mert nincs megvásárolva. Tehát meg nem tudom venni, le nem tudom tölteni.... 
 Voltak ötletek, (titanium backup pro, maerket fix és társai, sőt factory reset is), de nem működnek. Olybá tűnik, hogy ez az accounthoz kötődő információ, a telefon oldaláról nem lehet megoldani...
Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogwarts Legacy teszt
- Óvodások homokozója
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest