Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
kivulallo
tag
Sziasztok! Bocsi, hogy ide írok, de nincs máshova ahol válaszolnának is...
Nem tudom van-e benne warez, ha van elnézést kérek, megszűrtem amennyire tudtam...Ma szórakoztam egy kicsit a telefonnomal, ami egy Gio egyébként, és az eredmény az lett hogy holt komolyan sz@rik rám. Nem tudom hogy hívják ezt de a legesleg első Samsung logónál akad fent, és villog... Semmi más... Egyedül Download módban kapcsol be, a többire szarik, ha Samsung logó jön ott villogni kezd.
Egyébként dióhéjban annyi történt, hogy leszedtem a CWM Managert hátha működik a stock ROM-on is, mert Cyanogen 7-en alap cucc. És csak annyit nyomtam, hogy Reboot into Recovery... Semmi mást! És puff...
Segítsetek sürgősen meg kéne csinálni... remélem ez nem garesz vesztést jelent...
Egyébként sokat hülyülök Androiddal rajta, Cyanogennel, meg mindenféle firmware-ekkel mint a SimpliGio meg GioPro meg BNC...Megpróbáltam többször is flashelni Odinnal (4.42) de ugyanez van... Lehet hogy maradandó?!
Valami szent gomb-kombó?
Vagy valami mód rá, hogy hogyan flasheljem újra....
Vagy mindenképpen szervíz?
Köszi előre! Légyszi segítsetek!
Aktív témák
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android szakmai topik
- Elektromos autók - motorok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Vadiúj számlás SSD-k
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest